romania@siverenko.com
Informație suplimentară +40332630003
Trening-uri pentru femei
Fii pentru el zeita dragostei!
Toronto
Montreale
Spain
Germany
Italy
Ukraine
Kazakhstan
UAE
Singapore
Femeia Perfectă. Mușchii intimi

Despre ce este acest trening:
Știați cum, gheișele japoneze și amantele grecești obțineau atenția bărbaților, care le copleșeau cu daruri și le cântau în poezii și poeme? Se spune că, ele posedau perfect arta seducției și puteau să ofere partenerului o plăcere fantastică. Dirijarea abilă a mușchilor intimi era unul din secrete. Mai este bine cunoscut faptul că, amantele păstrau frumusețea, tinerețea și sănătatea pentru mulți ani … și toate acestea prin acumularea energiei feminine și antrenarea mușchilor intimi!

   Durata trainingului: 3 ore
   Plata pentru training ar trebui să fie făcută în numerar
Arta mângâierilor orale
Fii pentru el unica și irepetabila femeie de pe pământ!

Descoperă noi posibilități în arta sexului oral!

Dirijează subconștientul bărbatului. Influențați asupra celor mai sensibile zone de pe corpul bărbatului, mărind și prelungind orgasmul lui. Surprindeți bărbatul dumneavoastră în fiecare zi cu noi tehnici și metode. Creați o relație puternică, pasională și plină de senzualitate.

   Durata trainingului: 3 ore
   Plata pentru training ar trebui să fie făcută în numerar.
ARTA MASAJULUI SPA THAILANDEZ
Dărui partenerului sentimentul de inovare!

Masajul – este ceea la ce visează fiecare bărbat. Pentru acest masaj multe persoane fac zboruri lungi spre Thailanda și din cauza lui își pierd capul. Îi rămâne în memorie pentru totdeauna, pentru că femeile thailandeze știu, cum să influențeze asupra zonelor secrete ale bărbaților, cum să obțină ca bărbatul să se întoarcă din când în când la el. La acest trening vă voi învăța despre toate trucurile masajului thailandez, vă voi deschide secretele de cucerire a bărbatului și vă voi demonstra două tipuri de masaj:

Masaj de Relaxare

Veți învăța cum să-l faceți să se relaxeze și să se elibereze de stres, să-i scoateți tensiunea după o zi grea de muncă, să-l duceți în nirvana plăcerii în urma atingerilor dumneavoastră. Veți face acest lucru în mod neobișnuit și cu iscusință — cu ajutorul unor tehnici și metode absolut noi.

Masaj erotic corp la corp.

Masaj Body body– este arta iubirii, capabil să-i dăruiască senzații sexuale incredibile. Preludiul interesant, în care pieptul, șoldurile, fesele, pubisul și vaginul vor fi asistenții dumneavoastră de mare ajutor, iar bărbatul va visa mereu la sex — doar cu dumneavoastră.

   Durata trainingului: 3 ore
   Plata pentru training ar trebui să fie făcută în numerar.
ABILITĂȚI

După training veți fi mai încrezută în sine și mai dorită. Partenerul dumneavoastră vă va dori doar pe dumneavoastră. Se va gândi doar la dumneavoastră! Vă veți învăța să adunați în dumneavoastră toată energia sexuală, care vă va aduce o mare de emoții pozitive.

Veți atrage partenerul, la care visați, veți stabili și îmbunătăți relațiile cu partenerul, veți deveni mai feminină și mai sexuală, așa, după cum dorește un partener adevărat!

Înscrie-te acum și învață toate tehnicile pe care trebuie să le posede cea mai iscusită amantă!CONFIDENȚIALITATE

Vă garantez confidențialitate totală.

Folosirea telefoanelor mobile, a dictafoanelor, camerelor video, precum și frecventarea trening-urilor cu parteneri este interzisă, pentru că acesta este — secretul nostru feminin și arma secretă. Numărul de locuri în grup este limitat.

Informația adițională despre trening-uri o puteți obține la numărul de telefon:

DESPRE MINE

Sunt psiholog-sexolog, organizatorul și prezentatorul treningurilor pentru femei. Am 38 de ani, sunt căsătorită cu un bărbat minunat deja de 14 ani și am doi feciori superbi.

Într-un anumit moment, deja primind pregătire psihologică profesională, am înțeles, că am putere interioară, energie și posibilitate de a ajuta femeile să devină mai fericite — dar nu prin cuvinte, ci prin fapte. Eu am însușit tehnici, practici și metodici, care sunt capabile să facă viața sexuală mai interesantă, diversă, neobișnuit de intensă, iar relațiile — mai puternice. Acum știu sigur, că m-am regăsit în această profesie: cunoștințele mele au fost împărtășite a mii de femei, ele au devenit mai sigure, știu ce vor și cum să obțină acest lucru. Lucrând asupra dumneavoastră, cunoscându-vă pe dvs. și pe partenerul dvs., folosind tehnici secrete — veți putea, evita problemele din relația cu bărbatul și veți găsi fericirea familială și armonia.

Vă aștept la trainingul meu!


OPINII

Bună ziua!
Am fost la 2 treninguri de-ale voastre: "Arta masajului Thailandez" și "Sexul oral". Am citit întâmplător în internet și m-am gândit "De ce nu?" Mai ales că în sex nu eram un mare expert și experiență aveam foarte puțină, în comparație cu partenerul meu. În final după treninguri i-am organizat partenerului meu o seară de neuitat ! Am început cu cel Thailandez și am trecut la cel oral. Dacă aș spune, că i-a plăcut— aș spune prea puțin. La o astfel de plăcere nici eu nu m-am așteptat! Chiar și el a recunoscut, că nu s-a așteptat de la mine, și de o astfel de schimbare el este încântat, nimeni nu l-a uimit astfel!
Vă mulțumesc mult! Neapărat voi participa și la alte treninguri:)

Camille, Canada.

Nu demult am participat la treningul "Arta sexului oral". Sincer, la început mi-era rușine și credeam, că nu voi învăța ceva important, dar, mergând la trening, viața mea personală s-a schimbat !! Soțul meu este pur și simplu uimit, mă duce în brațe:) Vă recomand tuturor!!! Este o experiență utilă, cu el sexul dumneavoastră va fi mult mai bogat și mai luminos!

Marcela, Moldova.

După ce am născut am participat la treningul "Femeia Perfectă. Mușchii intimi" care m-a ajutat mult. Am restabilit dorința sexuală și am început să primesc orgasme puternice. Mă simt foarte sexuală și atrăgătoare. Am început să primesc plăcere de la viață! Vă mulțumesc. Nu regret, că m-am înscris la voi la trening.

Kate, Ukraine.

Am fost la treningul Arta Sexului Oral, am rămas cu impresii foarte bune. Acum eu cu partenerul avem și mai multe experimente în pat! Niciodată nu m-am gândit, că treningul îmi poate schimba atât de mult viața sexuală și să o facă atât de interesantă. Cu plăcere voi mai participa și la alte treninguri!

Carmen, Canada.

Suntem împreună cu soțul deja de 10 ani. Viața familială a intrat într-un ritm liniștit, monoton, am pierdut pasiunea și atracția unul față de altul. O prietenă m-a sfătuit să particip la treningurile dumneavoastră. Am reușit să-mi uimesc și să-mi bucur din nou soțul iubit. Acum el mă alintă mereu cu diferite surprize plăcute, îmi dăruiește flori și mă privește, ca mai înainte. Vă mulțumesc, că mi-ați întors fericirea în viața familială!
Fetelor, este ceva fantastic! Aceste lucruri trebuie fiecare să le cunoască! Partenerul meu este fericit, eu sunt fericită! Acest lucru pur și simplu “must have”!
Scriu comentarii în cazuri foarte rare. Acum este momentul.
Ieri am fost la treningul “ Arta Sexului Oral ”.
Am rămas cu impresii mari!
Mai întâi aș vrea să menționez cum v-am găsit.
Cu ceva timp în urmă soțul meu mi-a trimis un link al unui blog, în care se povestea anume despre acest trening. Mi-a părut interesant și am decis să mă înscriu.
A fost foarte interesant. Într-adevăr foarte multă informație utilă. E foarte plăcut să lucrezi cu material calitativ. Prezentatoarea e superbă (în tot sensul cuvântului, fără ironie)!
Dar cel mai important: soțul este pur și simplu în al șaptelea cer!
Vă mulțumesc mult și pe curând.

Sonja, Canada.
ORAR ȘI PREȚURI
Oraș Training Date Prețuri  
Abano Terme Mângâieri orale 19-20.09 100 euro
Masajul SPA Thailandez 100 euro
Femeia Perfectă 100 euro
+393 421 214 127   italy@siverenko.com
Dubai (UAE) Femeia Perfectă 22-23.07 360 AED
Masajul SPA Thailandez 360 AED
+971554530597   uae@sivereko.com
Iași (Romania) Mângâieri orale 25-26.06 400 RON
Masajul SPA Thailandez 400 RON
Femeia Perfectă 400 RON
romania@siverenko.com
Kiev (Ukraine) Mângâieri orale 22-24.09 900 UAH
Femeia Perfectă 900 UAH
ukraine@siverenko.com
Montreale (Canada) Mângâieri orale 06-07.08 130 CAD
Masajul SPA Thailandez 130 CAD
Femeia Perfectă 130 CAD
+5 145 890 260   canada@siverenko.com
Toronto (Canada) Mângâieri orale 10.08 130 CAD
Masajul SPA Thailandez 130 CAD
+5 145 890 260   canada@siverenko.com
Miami (Florida) Mângâieri orale 30-31.07 120 USD
Masajul SPA Thailandez 120 USD
+19703312574   usa@siverenko.com
Oraș
Abano Terme
Dubai (UAE)
Iași (Romania)
 • Training
 • Mângâieri orale
 • Masajul SPA Thailandez
 • Femeia Perfectă
 • Date
 • 25-26.06
 • Preț
 • 400 RON
 • romania@siverenko.com
Kiev (Ukraine)
 • Training
 • Mângâieri orale
 • Femeia Perfectă
 • Date
 • 22-24.09
 • Preț
 • 900 uah
 • ukraine@siverenko.com
Montreale (Canada)
Toronto (Canada)
Miami (Florida)